Nieuwsflash | 08/05/2023 | TRUST Advocaten

TRUST Advocaten verwelkomt een nieuwe generatie vennoten

TRUST Advocaten kondigt met trots de toetreding aan van vier nieuwe advocaat-vennoten.

Vier nieuwe advocaat-vennoten

Anouk Maes, Charlotte Van Neste, Isa Degryse en Maarten Verhaghe bouwen hun carrière verder uit als vennoten binnen TRUST Advocaten. Sinds september 2021 loodsen zij samen met Koen Vandenberghe en Antoine Van Eeckhout TRUST Advocaten een nieuw tijdperk in.

De vier nieuwe vennoten zijn een ware aanwinst voor het kantoor, dat intussen 15 advocaten, 2 juristen, 5 paralegals en een business manager telt.

Binnen TRUST Advocaten legt Anouk Maes zich sinds 2011 toe op personen- en familierecht, familiaal vermogensrecht en insolventierecht. Zij is erkend jeugdadvocaat, vervolmaakt zich momenteel in successie- en vermogensplanning en is sinds december 2020 actief als curator.

Charlotte Van Neste heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansprakelijkheids-, verkeers- en verzekeringsrecht. Zij is erkend jeugdadvocaat en volgde met vrucht de opleiding evaluatie menselijke schade aan de KULeuven om haar expertise in medisch recht en letselschade te vervolledigen.

Met haar ruim 10 jaar ervaring als advocaat heeft Isa Degryse een specialisatie opgebouwd in verschillende rechtsdomeinen van het ondernemingsrecht. Zij is eveneens erkend bemiddelaar in burgerlijke en commerciële zaken. Ze houdt tevens van een internationale uitdaging en beschikt over een ruime pleitervaring voor verschillende rechtbanken in Frankrijk.

Maarten Verhaghe is de voortrekker van het nichekantoor VDV-iLaw in Gent. Hij is gecertifieerd Data Protection Officer (DPO) en specialiseert zich in ICT/IP-recht en GDPR. Maarten Verhaghe doceert sedert een tiental jaren privacy, e-commerce en andere rechtsvakken aan Syntra-West. Tevens is hij regelmatig spreker op seminaries.

TRUST Advocaten gelooft in deze nieuwe generatie advocaten om nog verder door te groeien en verwelkomt hen met genoegen binnen de vennotengroep.

TRUST Advocaten TRUST Advocaten

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons